Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 29 maart 2011

Politiek Café: Onderwijs anders? JA!

Vind jij ook dat onderwijs absolute topprioriteit moet zijn? En dat forse investeringen in plaats van bezuinigingen in het onderwijs hard nodig zijn?  Kom dan naar het Politiek Café ‘Onderwijs anders? JA!’, dat D66 Pijnacker-Nootdorp Lansingerland op 20 april a.s. in Het Witte Huis (Raadhuisplein 1, Pijnacker, 19.30-22.00 u) organiseert.

Boris van der Ham, D66-Tweede Kamerlid sinds 2002 en vanaf 2010 onderwijswoordvoerder, zal niet alleen zijn visie op het onderwijs delen, maar ook inhaken op de actuele politieke situatie van dat moment.

D66 zou D66 niet zijn als we dit niet op interactieve, positief-kritische en creatieve wijze doen. Er is dan ook volop ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

Nieuwsgierig? Gewoon gezelligheid? Iedereen is welkom. Koffie en thee staan klaar!

Het politiek café is een initiatief van de D66-afdeling Pijnacker-Nootdorp Lansingerland.