Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 4 juli 2017

Peter Hennevanger gekozen tot lijsttrekker D66

De leden van D66 hebben Peter Hennevanger gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Pijnacker-Nootdorp.

Peter Hennevanger is sinds 2010 voorzitter van de D66-fractie in de gemeenteraad. Hij reageert opgetogen op zijn verkiezing tot lijsttrekker: “Ik voel me vereerd dat ik deze rol weer mag vervullen. Wat mij betreft gaan we met dezelfde energie van de afgelopen jaren naar de verkiezingen van maart volgend jaar!”

Het bestuur van D66 Pijnacker-Nootdorp Lansingerland toont zich bij monde van voorzitter Barend van de Kraats verheugd met de verkiezing van Peter tot lijsttrekker: “Peter is de ideale kandidaat om D66 te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. In de voorbije periode is hij een effectief fractievoorzitter gebleken, die in staat is om anderen te enthousiasmeren en te motiveren. We zijn dan ook blij met Peter als ervaren en enthousiaste lijsttrekker.”

De komende maanden stellen de leden van D66 de volgorde van de overige kandidatenlijst vast. De gemeenteraadsverkiezingen zijn in maart 2018.