Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 november 2017

D66 Pijnacker-Nootdorp presenteert kandidatenlijst GR2018

Het team waarmee D66 Pijnacker-Nootdorp de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 ingaat, is bekend. De leden van de lokale afdeling hebben tijdens de algemene ledenvergadering van 15 november j.l. de volgorde van de lijst vastgesteld.

Eerder was al bekend geworden dat Peter Hennevanger, fractievoorzitter sinds 2010, voor de derde maal de kar gaat trekken bij D66. Barend van de Kraats, huidig afdelingsvoorzitter en nr. 2 op de lijst, maakt zich op voor een terugkeer in de gemeenteraad. Hij was eerder raadslid in de periode van 2010 tot 2014.

Sylvia Markerink uit Nootdorp staat op nummer 3 en gaat op voor een tweede periode in de gemeenteraad. Op de vierde plaats staat nieuwkomer Daniël de Wolf, woonachtig in Pijnacker en werkzaam in de ICT. Daarna volgen huidig raadslid Lex Kroese (5), Jim Verdegaal (6) en Jorn Zeewüster (7). In totaal staan er 18 mensen op de kandidatenlijst. Huidig raadslid Patrick van der Hoeven staat op de laatste plaats als lijstduwer en leidt de campagne voor de verkiezing.

Lijsttrekker Peter Hennevanger: “We hebben een mooie mix van ervaren kandidaten en nieuw elan. Ik heb heel veel zin om met dit team de campagne in te gaan zodat we ook de komende periode weer een krachtig D66-geluid kunnen laten horen in de gemeenteraad.”

vlnr Lex Kroese (5), Harry Wever (8), Patrick van der Hoeven (18, lijstduwer), Daniël de Wolf (4), Peter Hennevanger (lijsttrekker), Barend van de Kraats (2), Sylvia Markerink (3), Jim Verdegaal (6)

KANDIDATENLIJST

Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018 Pijnacker-Nootdorp

 1. Peter Hennevanger

2. Barend van de Kraats

3. Sylvia Markerink

4. Daniël de Wolf

5. Lex Kroese

6. Jim Verdegaal

7. Jorn Zeewüster

8. Harry Wever

9. Otto Erkelens

10. Jochem Harmsen

11. Kees Buursink

12. Noud Janssen

13. René van Marrewijk

14. Mark van Engelen

15. Jan Ravensberg

16. Servaas Toebosch

17. Edwin Mulder

18. Patrick van der Hoeven