Steun ons en help Nederland vooruit

Sylvia Markerink (3)

Kandidaat raadslid (Nootdorp)

Sylvia Markerink woont met man en dochter in Nootdorp en staat nr. 3 op de kandidatenlijst van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018

Sylvia is sinds 2014 raadslid voor D66 en is woordvoerder zorg. Daarbij vervult ze binnen de fractie de rol van fractiesecretaris.

Sylvia werkt naast haar raadswerk als vrijwilligster bij Bibliotheek Oostland. Voorheen was zij juridisch medewerkster bij de afdeling Rechtshulp Buitenland van de ANWB.
Haar grootste hobby is het wandelen met hun Golden Retriever. Daarnaast leest zij graag en ze fietst graag en veel door onze hele gemeente.

“Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan de (groene) leefomgeving waar ik met zoveel plezier al bijna twintig jaar woon. Daarmee ga ik graag door in de gemeenteraad omdat er voor D66 nog belangrijke punten te verwezenlijken zijn, zoals: goede zorg op maat voor iedereen, eigen regie, PGB als eigen keuze, 1 gezin 1 hulpverlener en volwaardige welzijnscentra in alle kernen van de gemeente. Wat mij betreft moet de gemeenteraad zo divers mogelijk zijn. Ik zoek daarin vaak de verbindende rol. Met hart en ziel en een fikse dosis optimisme wil ik mij opnieuw inzetten voor onze gemeente en onze partij.”

Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan de (groene) leefomgeving waar ik met zoveel plezier al bijna twintig jaar woon.
- Sylvia Markerink